Informatii Garantii

sc utp net srl asigura garantie produselor oferite dupa cum urmeaza in descrierea de mai jos:

SC UTP NET SRL, in conformitatea cu prevederile legale privind raspunderea pentru calitatea produselor livrate, ofera un certificate de garantie care atesta calitatea produselor facturate.

Garantia presupune repararea gratuita a defectelor datorate producatorului la sediul Furnizorului. In cazul in care produsul nu poate fi reparat va fi inlocuit cu un produs similar, prelugindu-se garantia cu perioada de timp cat produsul defect a stationat la sediul Furnizorului.

Produsele returnate in perioada de garantie vor fi insotite de certificatul de garantie (original),copie dupa factura si vor fi asamblate de Beneficiar in forma in care acestea au fost livrate,continand elementele de identificare prezente la receptia lor.

Pentru a beneficia de garantie, Beneficiarul este obligat sa manipuleze,sa depoziteze, sa foloseasca si sa intretina produsele conform prevederilor legale si a indicatiilor date de producator prin documentatiile tehnice.Producatorul nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii de catre beneficiar a indicatiilor din documentatiile tehnice, respectiv ca urmare a interventiei neautorizate in vederea repararii.

Cheltuielile privind transportul produselor la si de la sediul Furnizorului vor  fi suportate  de SC UTP NET SRL doar pentru  produsele KMW.

DISPOZITII GENERALE

 Furnizorul garanteaza ca produsele vândute sunt noi si nu au defecte de fabricatie sau de functionare si sunt conforme specificatiilor tehnice ale Producatorului.

 Garantia nu se aplica decât defectelor care au aparut într-o perioada de douazeci si patru (24) luni de la data livrarii produselor respectiv punerii în functiune a sistemelor, exceptând situatiile în care exista alte prevederi contractuale.

 Garantia este exclusa în cazurile urmatoare :

  – modificari sau interventii asupra produselor de catre Beneficiar sau terti,fara acordul scris prealabil al Furnizorului,

  – defecte aparute ca urmare a instalarii, utilizarii, întretinerii neadecvate sau neconforme cu instructiunile Furnizorului si/sau Producatorului, cu destinatia produselor sau sistemelor

  – defecte datorate împamântarii cladirii

  – defecte aparute ca urmare a conditiilor de stocare necorespunzatoare,

  – defectelor aparute din cauze exterioare produselor sau sistemelor cum ar fi: lovituri, spargeri, ruperi, socuri electrice, termice, umiditate excesiva, utilizare la temperaturi mai scazute sau mai ridicate decât cele indicate în fisele tehnice ale produselor puse la dispozitie de catre producator, incendii, inundatii,

  – defecte aparute ca urmare a neglijentei în exploatare, deficientei în supravegherea produselor sau sistemelor,

  – deteriorari sau pierderi ale fisierelor de date provocate de utilizarea incorecta a aplicatiilor software furnizate sau de catre alte incidente

externe acestora,

  – incidente tinând de cazurile de forta majora.

 UTP NET nu are obligatia acordarii garantiei in cazul in care produsele au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator de catre cumparator, au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate, montate gresit, au suferit socuri electrice, mecanice sau termice, au fost scufundate in apa, au intrat in contact cu substante care nu sunt necesare in procesul de montare. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei, iar costul transportului va fi suportat de client.

– Conform legii, termenul de solutionare al garantiilor este de 15 zile calendaristice de la intrarea produsului in service-ul UTP NET. Daca produsul trimis in service este trimis fara o copie a facturii sau datele de contact, termenul de solutionare se mareste.

– Nu suntem raspunzatori de datele personale stocate pe hard disk-uri, stick-uri USB sau carduri SD care insotesc produsele trimise in service.

Garantia consta în repararea sau înlocuirea produselor recunoscute ca fiind defecte de catre Furnizor. Decizia de reparare sau înlocuire apartine Furnizorului. Cheltuielile legate de expertiza, înlocuire sau reparare vor fi suportate de catre Furnizor în cazul în care defectul îi poate fi imputat acestuia sau de catre Beneficiar în caz contrar. Repararea sau înlocuirea pieselor în perioada de garantie nu poate avea ca efect prelungirea termenului de garantie al Produselor sau Sistemelor. 

3a-Garantia produselor este de 6/12/24/48/60 luni in functie de echipament. Toate produsele KMW au o garantie de 60 de luni* Daca sunt montate de noi, SC UTP NET SRL.

 In cadrul prezentei garantii, Furnizorul va remedia defectele constatate, pe cheltuiala sa, în cel mai scurt timp si prin mijloacele pe care le apreciaza potrivite. In caz de înlocuire, piesele înlocuite vor redeveni proprietatea Furnizorului.

 Reparatiile sau înlocuirile vor fi efectuate în atelierele Furnizorului sau Producatorului, decizia locului în care se vor efectua înlocuirile sau reparatiile apartine Furnizorului.

Garantii ups uri-baterii(in functie de furnizor/producator) 6 luni pentru baterii.

Coș de cumpărături 0
CHAT