Blog uTp net

Cu o experienta vasta atat pe teren cat si remote. Blog-ul uTp net isi propune educarea atat celor pasionati cat si celor ce de abia pasesc in domeniu.

Dictionar de termeni CCTV

3D Intelligent Positioning 3D intelligent positioning (click on image) este o funcție deținută de o serie de echipamente de…

Conditii Legale

Conditii Legale Analiza de Risc la securitatea fizica Toate societatile comerciale, independent de natura capitalului social, ce detin bunuri…

De unde sa incep?

Blog-ul ofera informatii atat pe domeniul Hardware cat si Software.

Dupa cateva momente alaturi de blog-ul nostru, se realizeaza ca oferim informatii atat din punct de vedere infrastructura cat si configurari. Blog-ul nostru este tot timpul actualizat, totul depinde de timpul nostru liber.

Este pentru mine?

Alarma WI-FI(totul fara fir), este o alarma dedicata tuturor, acest tip de alarma ca si sistemele de supraveghere conform legii 333/2003 fac parte din sisteme de securitate si necesita sa fie montate de o firma autorizata IGPR.

Totodata mentionam ca aceasta alarma este o automatizare in devenire.

Instalarea alarmei AJAX se face extrem de usor, ne instalam aplicatia pe telefon, urmam pasii si deja suntem in aplicatie. Fiecare senzor, fie de miscare, contact magnetic, au un QR code( o poza mica cu un desen). Dupa ce s-a instalat tot sistemul, in centrala avem optiunea sa chemam o companie de paza. 

Cont
Lista de dorințe
Lista de dorințe
Autentificare
Creați un cont

Va fi trimisă o legătură la adresa ta de email pentru a seta o parolă nouă.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru scopurile descrise în politică de confidențialitate.

Recuperarea parolei

Ai uitat parola? Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Coș de cumpărături 0